Aldrig mere falske øjenvipper til mig..

Jeg elsker….. NEGLE!

Opdateret for nyligJeg begyndte at interessere mig for gele negle da jeg var omkring de 17 år, og besluttede mig for at købe et  billigt startsæt på nettet, sådan noget rigtig Kina lort. Jeg anede ikke en skid om det da jeg startede, og det fortryder jeg bittert den dag idag. For det bed mig i røven senere hen..

Efter nogle måneders forbrug begyndte mine fingre at klø når jeg havde negle på, fik små vabler på fingrene og de hævede helt op. Jeg tog til lægen som sendte mig videre til en hudlæge, og svaret var soleklart. Jeg havde udviklet allergi. Jeg fik at vide at jeg ikke måtte komme i kontakt med nogen former for gele eller andre kemikalier i mindst 6 måneder, så jeg besluttede mig for at sælge alt mit neglegrej.

Omkring 2 år efter var mine negle og fingre nogenlunde normale igen, så jeg besluttede mig for at ville igang med at lave negle igen, men denne gang ville jeg være sikker på hvad jeg lavede. Så jeg gik igang med at undersøge de forskellige mærker, se en masse videoer og læse en masse om det, ville ikke risikere noget denne gang. Så efter 1 års tid, besluttede jeg mig for at købe et startsæt igen, kunne ikke rigtig finde et jeg ville have så jeg fik lov til at købe alle mine stedmors negleting, og så kunne jeg altid købe ekstra. Nu havde jeg noget at starte med.. Siden da er min ‘samling’ vokset gevaldigt. Jeg køber alt mit neglelir såsom glimmer, pensler, file osv på eBay, alt faktisk bortset fra gele og andet med kemikalier i. Så det køber jeg gennem Nail4you, NailMania eller Farsibella. Som alle sammen er super gode mærker, og de er EU godkendt, så ingen fare der. Og det er jo bare fantastisk (y).

Der er mange piger der starter med at lave negle, og det er jo kun godtnok, men de glemmer helt at sætte sig ind i det først. For det er altså ikke bare lige sådan at lave negle, der er en masse viden man skal vide først. Hvis man ikke ved hvad man laver, kan man ende med meget grimme skader på fingerne og neglene, og de kan være permanente. Så piger, gør jer selv den tjeneste at læs lidt om det inden I beslutter jer for at begynde at lave negle, for det er sgu kemikalier I leger med. Og lad for guds skyld være med at købe et startsæt fra TREND, eBay, Wish, Lightinthebox eller lignende, da det er stærkt allergifremkalende. Køb istedet godkendte produkter, ellers er det sgu ris til egen røv.

Jeg er stadig ikke helt så god som jeg gerne vil være, men jeg lærer hver dag. Jeg suger alt viden til mig, fra forskellige grupper på facebook, videoer på youtube og læser alt info som jeg kan komme til. Ligeså snart jeg har råd til det, vil jeg tage uddannelsen. Billederne ovenover er nogle af de negle jeg har lavet. :’-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Aldrig mere falske øjenvipper til mig..