Er nu mor til et skolebarn :-o.

10 ting I måske ikke lige vidste om mig.


Jeg synes det er sjovt at læse små facts hos de forskellige bloggere rundt omkring, og så indså jeg at jeg aldrig har lavet sådan et indlæg før. Og tænkte det kunne være meget sjovt at prøve. Måske får I også lyst til at dele nogle facts om jer selv? :-). Her er hvertfald 10 ting om mig.

  1. Jeg er super afhængig af spillet Subway Surfers, jeg spiller det konstant! Faktisk er det dét første jeg gør når jeg står op, og det sidste jeg gør når jeg går i seng. Hahah, er virkelig mærkelig..
  2. Jeg elsker seriøst. Som i dybt afhængig elsker Pretty Little Liars! Jeg har set alle sæsoner, og ugerne op til sæson 6 blev udgivet på Popcorntime, sad jeg hver dag og tjekkede om det var kommet derind. Jeg følger PLL overalt, for at være sikker på jeg ikke går glip af en nyhed. Det er seriøst den bedste serie jeg har set!
  3. Jeg køber alt for meget makeup. Det synes min familie hvert fald. Det er yderst sjældent jeg går med makeup, men alligevel kan jeg ikke lade være med at købe det. Må virkelig lære at beherske mig.
  4. Når jeg ser fjernsyn, hører musik eller lignende skal lydstyrken altid være på et lige tal. Jeg aner ikke hvorfor jeg har det sådan, men jeg kan virkelig få det helt dårligt hvis lydstyrken ikke er på et lige tal. Andre der har det på samme måde? Eller er jeg bare mærkelig?
  5. Jeg griner over ingenting! Det er virkelig slemt. Uanset om det er sjovt eller ej, griner jeg. Det er sgu ikke så sjovt faktisk.
  6. Jeg elsker gele negle, og faktisk er det yderst sjældent jeg ikke har negle på. Jeg bliver hurtig træt af at se på de samme, så jeg skifter form/design cirka hver uge.
  7. Jeg kan virkelig ikke lide blod.. Jeg bliver helt dårlig hvis jeg ser det, og så føles det som om jeg skal besvime.
  8. Jeg er aldrig kommet mig over min første rigtige kæreste, selvom det er flere år siden vi var sammen. Og det er nok også en af grundene til jeg har det så svært med kærlighed den dag i dag.
  9. Jeg går aldrig i byen. Faktisk er det yderst sjældent jeg overhovedet drikker, det siger mig simpelthen ingenting mere. Det er nok 1 gang om året det sker.
  10. Jeg er familie menneske med stort F! Jeg elsker at være sammen med min familie, og er sammen med dem stort set hver dag. Faktisk tilbringer jeg mere tid med min familie, end med mine veninder. Men okay, de fleste af mine veninder bor også mere end en time væk.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Er nu mor til et skolebarn :-o.