Min bedste veninde er syg..

Er nu mor til et skolebarn :-o.

Som overskriften siger, er jeg nu mor til et skole barn :-o. Det er stadig helt urealistisk.. Tænk min lille pige er blevet så stor.. Hvor er tiden lige blevet af!?

 ssssss

Den 10 august var en kæmpe dag for mig, OG for min datter. Det var dagen hun havde glædet sig til i flere måneder. Og nu var den endelig kommet.. Min lille pige skulle starte i skole. 😮 Forstår stadig ikke hvor tiden er blevet af. Hun klarede det simpelthen SÅ godt!

Hun havde været med mormor ude og købe skoletaske og nyt tøj, så hun kunne være ekstra fin på sin første skoledag, og det VAR hun bestemt! Hun var meget nervøs, og det indrømmer jeg også gerne at jeg var. Måtte da også kæmpe flere gange for ikke at give mig til at vræle.. Men okay! Det er sgu også en stor ting at ens barn skal starte i 0. klasse! Både min mor og jeg var der sammen med hende, og det tror jeg at tullerøv var glad for. Vi skulle starte med at synge morgensang med alle de andre klasser, og derefter blev vi vist ned til børnehaveklasserne, hvor de så skulle finde deres pladser hvor der var navneskilte. Så fik vi lidt info at vide og så blev alle vi forældre sendt over i dussen for at få en kop kaffe, mens alle børnene sad og fik kage og lærte hinanden bedre at kende. Efter en lille times tid blev vi forældre hentet igen, og tullerøb begyndte straks at fortælle mig hvad de havde lavet mens vi var væk, med det største smil på læben. Der var ingen tvivl om at hun var glad for at være startet i skole..

Jeg kunne godt mærke at min lille pige var blevet stor. Hun er simpelthen så glad for at gå i skole. Hun er super dygtig til at skrive og hun er også blevet bedre til at læse. :’) Det går virkelig alt for hurtigt! Nu er hun jo ikke min lille pige mere..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Min bedste veninde er syg..