Min bedste veninde..

Aldrig mere falske øjenvipper til mig..

11329747_1614967165384000_1263048266303868945_nEn ting er ihvertfald sikkert, jeg bruger aldrig mere falske øjenvipper!

 Jeg sad igår og skulle putte falske øjenvipper på, havde puttet lim på selve vippen og idet jeg skal sætten vippen på øjenlåget, åbner jeg mit øje i ren refleks så limen kommer ind i selve øjet. Jeg får et kæmpe chok og tager mig hurtigt til øjet, da det gør pisse ondt. Jeg skynder mig at skylle det med koldt vand igen og igen. Efter et stykke tid er det stadig ikke blevet bedre, og Cecilie siger jeg skal kontakte vagtlægen med det samme, og det gør jeg.

Jeg sidder i kø i 10 minutters tid, og da jeg endelig kommer igennem beder hun mig komme med det samme og få det tjekket, så jeg vælger at tage bussen til Aalborg så jeg kunne få det tjekket. Jeg kunne slet ikke åbne mit øje uden det gjorde pisse ondt, og det blev faktisk bare helt sort. Jeg kommer så derud, og venter kun i omkring 10 minutter før jeg kommer ind.

Det er en rigtig flink mand jeg kommer ind til, som beder mig lægge mig på briksen så han kan undersøge mit øje. Han kigger hurtigt på mit øje og siger han så vil bedøve mit øje og derefter lave en farveprøve for at se om der skulle være nogle ætsninger. Det skal lige siges at jeg virkelig hader læger, så var virkelig nervøs. Lå og fik helt koldsved og jeg ved ikke hvad. Men han fik det gjort, og fortæller så at han kan se der er en ætsning på mit øje, kun få millimeter fra hornhinden, så var ekstremt heldig. Han drypper mit øje med nogle specielle øjendråber og ‘pakker’ mit øje ind med en klap for øjet. Han fortæller mig at jeg skal dryppe mit øje 2x dagligt de næste 5 dage, og klappen skal være på døgnet rundt da mit øje er ekstremt lysfølsomt og reagerer på lyset. Hvis ikke det var blevet bedre efter de 5 dage, ville han se mig igen og så ville han tjekke mit syn, for at se om det skulle være blevet skadet.

Jeg er ekstremt heldig for at der ikke skete mere end der gjorde, og kan sige med sikkerhed at jeg ikke vil bruge falske øjenvipper igen. Det kan godt være det ikke sker igen, men jeg vil bare ikke tage den chance, så hellere gå med lidt mere mascara. (y)

1

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Min bedste veninde..