At være syg, men ikke ved hvorfor..

Er jeg tilbage på bloggen igen?

Det er et spørgmål mange spørger mig om for tiden, og det skal da heller ikke være nogle hemmelighed at jeg selv har siddet med den tanke. Er jeg mon klar til at komme tilbage? .. 

Jeg elsker at blogge om mit liv, og hvad der sker og alt det der. Men er jeg klar til at lukke folk helt tæt på? At være hudløst ærlig, omkring mit liv, min diagnose og mine små hverdags problemer? Jeg ville gerne kunne sige ja, men jeg ved det simpelthen bare ikke. Jeg vil rigtig gerne kunne fortælle åbent omkring hele min diagnose, mit forløb hos OPUS (som jeg iøvrigt er utrolig glad for), hvordan gruppeterapi hjælper mig og hvordan det hele står til med hensyn til A og sådan noget. Men jeg ved ikke, måske jeg alligevel ikke er helt klar til at dele det med folk endnu.

Men for at svare på spørgsmålet som alle spørger mig om, så vil jeg så gerne sige ja. Ja til at jeg er tilbage på bloggen igen, men der er jeg bare ikke helt endnu. Jeg vil så småt begynde at lukke op for bloggen igen, men der vil nok stadig være lidt stille de næste par dage, til jeg føler jeg er helt hundrede procent klar til at lukke folk tæt på mit liv igen. Men måske behøver jeg ikke lukke folk helt tæt på endnu, måske kan jeg nøjes med små bidder af gangen, til jeg er parat til at ‘rive plastret’ helt af.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

At være syg, men ikke ved hvorfor..