10 ting I måske ikke lige vidste om mig.

Mine 5 favorit instagrammers.

download

Jeg har været inde på min Instagram malene.christiansen, for at se hvem jeg egentligt følger, og i denne forbindelse har jeg fundet mine 5 favorit instagrammers og tænkte jeg ville dele dem med jer og fortælle lidt om hvorfor det lige præcis er dem der er min top 5 instagrammers. Måske en af mine favoritter, også er en af jeres? Her kommer de.

 1. annizette_fat2fit
  – Annizette er en af mine rigtig gode veninder, men hun er også et af mine store forbilleder. Hun er lige nu igang med en større livstilsændring, og hun har allerede opnået de vildeste resultater jeg længe har set! Jeg elsker at følge med på sidelinjen og se de mange før/efter billeder hun ligger op, det er helt vildt. Hun giver mig troen på at jeg også nok skal komme i mål, en gang.
 2. helenes_sunde_koekken
  – Jeg elsker Helene! Helene laver de lækrester opskrifter med en helveds masse sunde ting, heriblandt sunde kager, som iøvrigt er virkelig lækre! Hun har faktisk næsten lige udgivet sin helt egen App hvor der allerede ligger over 40 f hendes egne opskrifter inde, og der kommer nye hver måned! Den er både tilgængelig til iPhones og andre smartphones.
 3. marlenebech
  – Marlene er mesteren inden for negleverdenen! Det er ingen hemmelighed at jeg elsker gele/akryl negle, og jeg finder stort set alt min inspiration hos Marlene. Hun har sin egen butik på Gothersgade 137.kld i København K, hvor hun laver negle og permanent makeup, som hun også er knald hamrende dygtig til! Og så er hun blevet kåret som DanishChampion i negle hele 5 gange. Det siger vidst lidt om hvor dygtigt hun egentligt er.
 4. ungkraeft
  – Ung kræft er faktisk en af de profiler jeg har fulgt i længst tid. De deler små historier fra de forskellige kræftpatienter, hvor man kan læse om deres ‘historie’ med kræften, og hvordan det går med dem osv. Nogle af ‘historierne’ er meget barske, men jeg kan virkelig kun have respekt for dem. Jeg ved hvor svært det er at være pårørende til en med kræft, men selv at have kræft. Det må virkelig være svært, så jeg har virkelig den dybeste respekt for dem, og vil sige tak til hver især af dem for at de deler deres historie med os andre.
 5. emiliegjunker
  – Emilie er en kæmpe inspirations og motivations kilde for mig, da hun lider af samme sygdom som mig, – PCOS. Hun deler en masse lækre og sunde retter fra LCHF, og så er hun med til at sætte mere fokus på PCOS som jeg også ihærdigt prøver at gøre. Det er super fedt at se en anden med PCOS, som også er igang med vægttab, og som opnår super flotte resultater.

 

Det var mine 5 favorit instagrammers. Har I en top 5 over instagrammers? Hvem er på jeres liste? Og har I hørt om nogle af de instagrammers der er på min liste?:-).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

10 ting I måske ikke lige vidste om mig.