Jeg elsker..... NEGLE!

10 ting jeg bare skal prøve..

Vi alle har nogle ting vi bare godt kunne tænke os at prøve inden vi dør. Jeg har samlet 10 ting, som jeg bare skal prøve inden jeg dør.

Desktop

1. Faldskærmsudspring.  Selvom jeg er pisse rad for højder, og for at flyve i det hele taget, bliver jeg simpelthen bare nødt til at prøve det, også selvom jeg ved jeg virkelig skal overtales til det, før jeg gør det. Men det skal prøves!

2. Stå øverst oppe i Eiffeltårnet. Jeg har altid gerne villet til Paris, for at opleve kærlighedens by, men at kunne stå og nyde udsigten fra Eiffeltårnet er helt sikkert noget som jeg bare skal prøve.

3. Shopping. Hvem elsker ikke shopping altså? At tage på den vildeste shopping tur til enten New York eller Los Angeles med min bedste veninde, er også en af de få ting jeg rigtig gerne vil prøve.

4. Tilbringe nytårsaften i New York. Det er bare noget der skal prøves altså. Når man ser det i film, ser det simpelthen så fantastisk ud. Og kunne få muligheden for at opleve det selv, ville være en kanon oplevelse. Bare at se hvordan de fejrer det derovre, i forhold til hvordan vi fejrer det herhjemme. Tror slet ikke det kan sammenlignes. Haha.

5. Roadtrip gennem USA. Det siger lidt sig selv. At kunne rejse gennem USA med min bedste veninde kunne virkelig være det fedeste. Der er så mange ting der er værd at se, som man ikke rigtig har mulighed for ellers.

6. Få mit prinsesse bryllup. Jeg skal kun giftes en gang, så når jeg engang skal giftes, skal det være helt gennemført perfekt. Der skal ikke mangle det mindste. Det skal simpelthen bare være drømme brylluppet.

7. Lære at dykke. Jeg vil SÅ gerne prøve at dykke med delfiner, eller andre dyr. Det ville være en super fed oplevelse.

8. En tur til Disney World. At kunne tage min datter med i Disney World, er helt klart det største ønske jeg har. At kunne give hende den oplevelse, ville være det hele værd.

9. Lære et andet sprog. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at lære spansk eller fransk, men kan dårligt nok snakke engelsk så chancen for det bliver opfyldt, er minimalt. Men det kunne være super fedt..

10. Skrive en bog. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at skrive en bog. Ikke fordi alle andre gør det (okay overdrivelse), men fordi jeg har været igennem meget mere end folk kunne forestille sig, og det er ekstremt svært at gå med selv. Så at kunne skrive en bog om mit liv, og den sværeste beslutning i mit liv, ville være en fed ide.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Jeg elsker..... NEGLE!